Over mij

Esther_witteveenMijn naam is Esther Witteveen. Ik ben getrouwd en trotse moeder van twee kinderen en woon in het mooie Kollum.

Ik werk al jaren met heel veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs. De sociaal-emotionele kant van kinderen spreekt me altijd erg aan. Want als een kind lekker in zijn vel zit, gaan andere zaken zoals leervakken vaak veel beter.

Daarom heb ik een aantal jaren geleden een opleiding tot kindercoach gedaan en heb ik vervolgens de trainersopleiding van de stichting Omgaan met Pesten gevolgd en mag ik nu de Sta Sterk Training geven.

Als trainer Omgaan met Pesten leer ik kinderen hun weerbaarheid te vergroten, hun sociale vaardigheden te versterken en leer ik ze omgaan met vervelende situaties, waaronder pestgedrag. Het is prachtig een kind te zien opbloeien en zekerder te zien worden.

De opleiding tot Trainer Omgaan met Pesten heeft mij erg verrijkt. Ik wilde wel dat ik vroeger, als kind, deze training had kunnen volgen. Ik sta dan ook helemaal achter deze methode. De Sta Sterk Punten pas ik nu zelf ook toe. En ik kan u vertellen: het werkt!

Ik ben aangesloten bij De Stichting Omgaan met Pesten

logo_omgaanmetpesten